Fur Free Bookmarks and Pocket Calendars

doniraj

Разгледајте ги нашите прекрасни едукативни бележници (маркери за книги) кои може да ги добиете со донација од само 30 МКД и џебните календарчиња што се добиваат за донација од 10 МКД. Подарете си на себе и на своите најблиски грст хуманост оваа година!

Собраните средства ќе се искористат за помош и лекување на бездомни животни.

За повеќе информации ве молиме пишете приватна порака на Драгана или јавете се на 078 896 485.

Ви благодариме!

Dear friends, these are our specially designed educational bookmarks about animals abused for their fur (MKD 30 donation) and 2014 calendars (MKD 10 donation).

All the funds will go to help and treat homeless animals in Macedonia.

For more information please contact us at eden.mk.org@gmail.com, or call at +38978 896 485 Dragana.

Thank you!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s