Adopt a pet/Вдоми миленик

Разгледајте ги галериите на животинки за вдомување и одберете си некое. Клик на фотографијата со кутрињата за галерија со кутриња, клик на фотографијата со мачето за галерија со мачиња. ПОДАРЕТЕ ТОПОЛ ДОМ!

1 месец стари бебиња мешани од лабрадор бараат дом. од нив се 3 машки 3 женски, ги добивате прочистени од паразити. Контакт ива-078400009

Се подарува преубавата елегантна Кала. Женска мачкица стара 1 година.  Контакт: 070 205 431

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s